Allt har en ände, men korven den har två...


Vi rullar till Norge


Hej igen såhär nästan en vecka efter stormen!

Hem, ja det kom vi efter världens styrkeprov då vi vann VM i att byta tåg tre gånger med mest packning. Publiken var stor och hejjade glatt och gladast var konduktörerna på tåget från Meråker som hjälpte oss att vinna tävlingen. Tummen upp för glada norska tågvärdar! 9 timmar senare landade vi slutligen i Lightvalley där vi hade en timma på oss att springa till lägenheterna, packa ur, packa om och slutligen packa i bussen som tog oss till Harsa och vårat åriga träningsläger mitt i dom vackra hälsingska skogarna. Lördagen bjöd på ett långt löppass och styrkeövningar och söndagen besod av ett rullskidspass på 4,5 mil hem till Ljusdal (igen) och ett snabbhetspass på eftermiddagen. Veckan i övrigt har bestått av tester och tappra försök att komma tillbaka till vardagen igen.


Norge

Ja allt har ett slut, även fast man inte vill det. Denna resa har varit över förväntnigarna och helt fantastisk tack vare all hjälp vi har fått genom glada hejjarop efter vägen, stödjande släktingar och vänner, glada och trevliga norskar, snälla vädergudar och asfaltsgudar, goa webbdesigners och sponsorer. Utan er hjälp hade vi aldrig kunnat genomföra denna underbara resa! Tack så hjärtinnerligt!


VM i tågbyte

Det här var bara början på något stort så håll utkik efter nästa äventyr på www.skidgymnasiet.ljusdal.se eller elevbloggen www.lightvalleyskiers.sportsblogg.se





hej alla glada


Ja, det har inte blivit mycket bloggande men vi har haft fullt upp med en trasig bil,  träningsläger och testvecka så därför kommer det en sammanfattning och annat skoj på fredag,då vi hunnit andas ut och reflektera allt grymt som har hänt. 


ses på fredag!

RSS 2.0