Vi har varit ut i dag våra små fejs och vi, alla dubbelhakorna, stavar och pjäxorna!



Guldbyn! Åsarna! kom vi till efter 2,5 mils härlig och pigg åkning där Marleninen var piggast. Packningen av tält och fixning av frukost tog även idag 2 timmar men har man semester så har man!
Lagom efter intåget i byn möttes vi av Åsarna-Urban som genast smickrade oss med att säga att björnar inte var något vi behövde vara rädda för med tanke på hur gott vi inte luktade. För övrigt gav han oss en massa andra bra tips inför fortsättningen som vi tackar hjärtinnerligt för. Tummen upp för Åsarna-Urban. Wassberg lyste med sin frånvaro liksom Ottosson men vi höll tillbaka tårarna och fortsatte mot Svenstavik. 

Å där kom det! det första spetsbrottet! Orsakat av Lina Hultin som blev så glad när hon fick syn på Dollar-store att hon full av glädje tryckte ner stavspetsen lite för hårt i asfalten på väg 45.
Dollarstore invarderades därefter av 6 pjäxklädda damer som med raska steg gick rakt fram till godis-avdelingen. (marleninen satsade på strumpor eftersom hennes börjar ta slut)
Salthalten i Svenstviks avlopp höjdes rejält efter att vi träffat Urbans fru och en trevlig prick i grön tröja som lät oss duscha på Bergs Gymnasium.

Nu sitter vi på en restaurang med ett svåruttalat norrlänskt namn och har nyss tyrckt i oss potatisgratäng och kött med efterätt till. Mumsfilibubblan. Monkan sover för övrigt på bordet i detta nu och övriga gänget läser svallerblaskor. Snart styr vi kosan mot Myrviken, skönt att det bara är 2,5 mil dit eftersom att himlen har öppnat sig och solen lyser med sin frånvaro. Men vem har dött av lite regn. Om vi får syn på Storsjöodjuret lovar vi att ta en bild, Marleninen lovar även att ta bilder på alla björnar hon ser så ni kan vara lugna.Till kvällen ska vi även försöka svara på läsarnas frågor.

Nu ska vi roa er med Svenstaviks inne och ute lista:

Inne:
-Rosa hår och lila tajts
-Skjorta och oranga Vägverket-byxor
-Rullator

Ute:
-Solkräm (so last day)
-Ukrainare
-Badplatser

Lets go to Myrviken!!!!!!!!!!!!!!

 

Kommentarer
Postat av: PH

go soffepoffe :D och alla andra såklart! rolig läsning :D

2009-08-21 @ 16:40:40
URL: http://karinjosephine.blogg.se/
Postat av: Är det inte likt så säj

Kul att höra att ni är på gång till Myssö, det var där Stor Joel H vann DM 19 hundra kallt i småskate 2.5 km ,då var det pörskans snöstorm och 23 grader kallt.Småpjukarna blåste in i Björkskogen och kom fram vid midsommar.

Om man får tro Norska vädertjänsten så kommer solen åter vid 12 tiden i morgon. Hoppas ni får en lagom

lugn natt.

Dagens sämsta?

Varför är bobförbundet på väg att dö ut ?



Ingen vill va Med!!!



2009-08-21 @ 17:07:07
Postat av: Största fan

Hoppas att ni slipper det regniga och trista vädret vi har haft här hemma i Hudiksvall idag.

Bor ni i tält även om det skulle bli ett riktigt skit väder, era stål kvinnor?

Eller hur gör ni då?

När har ni planerat att vara i Åre? Måndag-tisdag? Eller skulle ni komma redan söndag? :)Har för mig Proppen sa att ni ska sova dä två dar? och en vilo dag? :) Riktigt kul att läsa!

2009-08-21 @ 17:35:45
URL: http:// elinaxlund.blogg.se/
Postat av: Da Cribz

Vi har ingen lista i the Cribz för vi e nakna hela tiden!



Vädret är fint va?

2009-08-23 @ 22:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0