I morgon blir det å rulla över gränsen, på tågräls..


Hej hallå där hemma och givetvis alla Noska fans!

Hoppas att ni uppskattade våra gästbloggare från gårdagen. Det är viktigt att få synpunkter från alla vinklar och håll tycker vi! Idag har vi gjort något så roligt som att träna med gymnasiets jenter på deras rullskidsbana. Upp och ner, ner och upp... Banan som sträcker sig 5 km i den vackra terrängen bjuder på en backe som det  tar ca 8 minuter att köra en intervall uppför. Och som ni alla säkert redan vet kommer det ju en utförsbacke efter en uppförsbacke så det flög om oss när vi rullade runt så att säga. Nedvarvningen efter passet blev att åka uppför backen från Meråker City på 2 km, upp till våra hus och underbara husvärdar. 

Sedan blev det en sväng ned på skolan där vissa av oss hälsade på gymnasiet och vissa gick på en toppenbra föreläsning av en av tränarna på högskolan där vi bland annat fick lära oss att längdskidåkare har mer hårväxt vid svanken än andra och att skidåking faktiskt är en religion.

Några av oss åkte även till bilverkstan' för att kolla upp hur lagningsarbetet av våran fina röda buss går och det visar sig att det inte går alls, så vi får ta våra väskor och skidor och tält och alla andra "bra och ha"- saker med oss och åka tåg hem till Lightvalley!

Lagom till middagen på uppstartslägret i Harsa hittar ni oss förhoppningsvis i morgon om allt rullar på som det ska!

Ha de!
 

Kommentarer
Postat av: Dampovich

Aha är det bara helt dött nu eller? var fasen är sammanfattningen på hela strapatsen?

2009-08-31 @ 17:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0