Sover du också gärna på badhus?







Söndagsfrukost på en pressening i en park, kan det bli en bättre start på dagen?!  Nä skulle inte tro det! Sedan satt vi i omgångar och myste på OK/Q8:as vägtoa innan det var dags att packa om, packa ur, packa i, packa på och packa full bussen igen.

Then vi rullade iväg på vägen som tog oss till Hålland där vi funderade om vi verkligen hade läst kartan rätt och var på väg mot rätt land. Men när vi åkte igenom Brattland "Brat-Land" och Sumelisump började känna sig hemma hade vi ingen tvekan längre. Efter 2,5 mil tågade vi sedan in i Åre och Sump började genast kolla upp tunnelbanetider i Lill-Stockholm men den enda tidtabell var till kabinbanan och uppe på skutan finns ju ingen HM butik.

Vi tuffade sedan ned rätt ner till Åre strand där Malin från en annan del av Köping stod redo med gourmémiddag (pasta och tomatsås) med efterätt såklart. Like it a lot!!! Mätta och glada dansade vi runt bussen några varv till riktig popig musik för att ladda upp inför resans (21 timmar effektiv åkning!) hitills fräshaste upplevelse! BAD PÅ (svindyra) HOLIDAY CLUB! Alla barn plaskade glatt runt och lekte i flera timmar. Vissa uppskattade badet mer än andra när vi äldre i eliten hittade fjunisarna Monkan och Sump sovandes som små tussar i solstolarna.
Nu är vi tillbaka i vackra Järpen där vi ska få tillbringa natten hos vårat största och trevligaste fan Elin Axlund. Tummen upp för gästvänliga trevliga unga kvinnor från Hudiksvall! Får se vem som vaknar i natt och har ned något vackert av glas eller hur många slag Barbro får av gängmedlemmar som försöker tysta hennes snarkningar.

I morgon blir det chokladprovning och en hel dags vila i vackra Åre!

Tjo hopp snart ser vi en norsk fjälltopp! 




Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk att ni fortfarande har lika roligt! Vilka härliga tjejer ni är! Vi väntar spänt på en bild av ert serviceteam!! All heder åt Malin L!!!

Ha det så bra på er vilodag i Åre!!

2009-08-23 @ 22:26:05
Postat av: Mamma Karin

Vad härligt ni verkar att ha det!

Här hemma har vi njutit av sommarens antagligen sista sommar dagar i stugan, men endast 15 grader i vattnet och ännu kallare på ljusgrundet,så du behöver inte vara avundsjuk Marlene.....till och med båtturen kändes höstig. Och så har vi läst i er blogg jag och mina vänner och fått oss ett gott skratt.

Hälsa Elin och sebbe. snällt av dom att ta emot alla er små tokiga jenter....:)

Lycka till med sista milen.../Kram

2009-08-23 @ 22:26:49
Postat av: Anonym

2009-08-23 @ 22:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0